Tuncay Sonel başarıya koşuyor

Bir ulusal gazete Of Kaymakamı Tuncay Sonel'i ''Best Of Kaymakam Tuncay Sonel'' manşetiyle sürmanşetine taşıdı.01 Eylül 2008 tarihinde Of’ta ki görevine başlayan Kaymakam Sonel’in, biz fikri ve ekip ruhu içersinde uygulamaya koyduğu projeler ve yaptığı ça

Tuncay Sonel başarıya koşuyor

Bir ulusal gazete Of Kaymakamı Tuncay Sonel'i ''Best Of Kaymakam Tuncay Sonel'' manşetiyle sürmanşetine taşıdı.

01 Eylül 2008 tarihinde Of’ta ki görevine başlayan Kaymakam Sonel’in, biz fikri ve ekip ruhu içersinde uygulamaya koyduğu projeler ve yaptığı çalışmalar anlatıldığı haber sür manşetten okuyucularına duyuruldu.

Best Of Kaymakam Tuncay Sonel başlığıyla yayınlanan haberde; Sıra dışı bir görev anlayışı ile her fırsatta “arkasızların arkası olmaya çalışan ve HAYDES adını verdiği, hayırseverlerin de desteğini alarak biz fikri ile gerçekleştirdiği sosyal Projeler ile halkın  gönlünde taht kuran Of Kaymakamı Tuncay Sonel,17 yıllık meslek hayatında çalıştığı yerlerde özellikle yetim ve öksüzler, engelliler, yaşlılarla ilgili yapmış olduğu sosyal projeler ile eğitim  ve istihdam alanında yapmış olduğu hizmetler satır başlarıyla anlatılıyor.

Ayrıca kendisni ”Ağabeyim dediği merhum Vali Recep Yazıcıoğlu’nun ekolünden görmesi ve Devlet=Hizmet felsefesiyle makamın değil sokağın Kaymakamı olarak tanımlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler