TTSO'dan Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşu mesajı

Suat Hacısalihoğlu Trabzon'un kurtuluşu ile ilgili mesaj yayınladı.

TTSO'dan Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşu mesajı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümünü kutladı.

Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, işgale uğrayan Trabzon’un 24 Şubat 1918 tarihinde yeniden bağımsızlığına kavuştuğunu belirterek kurtuluşun 101. yıldönümünün tüm Trabzonlulara kutlu olmasını ifade etti. 2 yıl gibi süren işgal sürecinde birçok acıların yaşandığına vurgu yapan Başkan Hacısalihoğlu, "Kurtuluş savaşında işgale uğrayan Trabzon 24 Şubat 2018 tarihinde bu işgalden kurtulmuştur.  Bu dönemde muhacirlik gibi acı bir dönemini de yaşayan Trabzon’un kurtuluşunun 101. yıl dönümünü iş dünyamız adına kutluyoruz. Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere kurtuluş savaşındaki bütün şehit ve gazilerimizin aziz hatıraları önünde saygı ve minnetle eğiliyoruz.’’

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam