Tramvay ve halk otobüsü çarpıştı

 Kalemdar Çalışan, bugün saat 09.30 sıralarında frenleri arızalanan 34 EA 4649 plakalı otobüsün direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otobüs Akıncılar Tramvay Durağı'na girdi. Otobüs güvenlik görevlisinin bulunduğu kulübeyi çıkıp turnikeleri

Tramvay ve halk otobüsü çarpıştı

 

Kalemdar Çalışan, bugün saat 09.30 sıralarında frenleri arızalanan 34 EA 4649 plakalı otobüsün direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otobüs Akıncılar Tramvay Durağı'na girdi. Otobüs güvenlik görevlisinin bulunduğu kulübeyi çıkıp turnikeleri parçaladıktan sonra tramvay durağından yol kenarındaki bir dükkanın duvarına çarparak durdu.


Kazada kulübede bulunan güvenlik görevlisi Korkmaz Aydoğan (30) ile tramvay bekleyen Enes Gencer (10) yaralandı. Çevredekiler hemen polis, itfaiye ve ambulans ekiplerine haber verdi. Yaralılar ambulanslarla yakındaki hastaneler kaldırıldı. Kazada tramvay hattı üzerindeki elektrik direği ile elektrik kabloları da hasar gördü. Tramvay seferleri her iki yönde de durdu.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler