Trabzon'u gök gürültüsü bekliyor

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun kuzey ve iç kesimlerinde aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış görülecek. Yağışların; Zonguldak ve Bartın ile Sakarya ve Düzce'nin kıyı ilçelerinde aşırı yağış, Batı Karadeniz ile Sakarya, Bilecik, Samsu

Trabzon'u gök gürültüsü bekliyor

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun kuzey ve iç kesimlerinde aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış görülecek. Yağışların; Zonguldak ve Bartın ile Sakarya ve Düzce'nin kıyı ilçelerinde aşırı yağış, Batı Karadeniz ile Sakarya, Bilecik, Samsun ve Amasya çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı, yurdun batısında hissedilir derecede azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara, Batı Karadeniz, Ege ve İç Anadolu'da kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 km/saat) esecek. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 26

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 23

İzmir: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 29

Adana: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinden sonra parçalı bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 32

Antalya: Az bulutlu ve açık 32

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı (Yağışların öğle saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor) 25

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 26

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 25

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 39

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam