Trabzonlu Yunus'un son iletileri

Libya'daki olaylarda, Trablus yakınlarındaki şantiyede hayatını kaybeden, Trabzon nüfusuna kayıtlı işçi Yunus Emre Çelik'in sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta en son 17 Şubatta çeşitli görüntüler paylaştı. Sitedeki profiline mangal başında çekilen fotoğra

Trabzonlu Yunus'un son iletileri

Libya'daki olaylarda, Trablus yakınlarındaki şantiyede hayatını kaybeden, Trabzon nüfusuna kayıtlı işçi Yunus Emre Çelik'in sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta en son 17 Şubatta çeşitli görüntüler paylaştı.

Sitedeki profiline mangal başında çekilen fotoğrafını koyan Çelik, bir arkadaşıyla sohbetinde, Libya'nın çok sıcak olduğunu, bu ülkeden sadece hurma alınabileceğini belirtti. Çelik, başka bir yorumunda ise şu ifadelere yer verdi:

''İnsan iki kez annesinden ayrılır, bir doğarken bir ölürken. İnsan iki kez sevgiliye bağlanır, bir başlarken bir biterken. İki kez anlam yükler insan hayatına, bir ağlarken bir gülerken. Ve insan bir kez kıymet bilir o da elindekini kaybederken.'' Yunus Emre Çelik'in son paylaştığı görüntü ise Songül Karlı'nın ''Benim Yarim'' adlı şarkısının klibi oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam