Trabzonlu memur toprağa verildi

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru İsmail Usta için tören düzenlendi.Polis memuru İsmail Usta (43), İlkadım ilçesi Kazımkarabekir Mahallesi'ndeki evinde kalp kriz

Trabzonlu memur toprağa verildi

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru İsmail Usta için tören düzenlendi.

Polis memuru İsmail Usta (43), İlkadım ilçesi Kazımkarabekir Mahallesi'ndeki evinde kalp krizi geçirdi. Ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Usta, ilk müdahalenin ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülmek istenirken yolda hayatını kaybetti.

43 yaşında kalp krizi sonucu vefat eden polis memuru için Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törene; Vali Yardımcısı Hasan Özhan, Cumhuriyet Başsavcısı Canip Yetişir, Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve polis memurları katıldı.

Cenaze aracından alınan Türk bayrağına sarılı naaş, meslektaşlarının omzunda bir süre taşınarak Emniyet Müdürlüğü önüne getirildi. Merhum polis memurunun eşi Nigar, çocukları İrem ve İbrahim Usta ile yakınları da tören alanına geldi. Ayakta durmakta güçlük çeken Nigar Usta'ya kadın polis memurları eşlik etti.

İsmail Usta'nın vatandaşlar ve meslektaşları tarafından çok sevildiğini ifade eden Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, "Merhum ile ilgili şimdiye kadar bir tane bile disiplin cezası olmadığını öğrendim. 20 yıllık meslek hayatında ne adli ne idari hiçbir ceza almamış ama takdirnameleri ve ödülleri var" dedi.

Duaların okunması ve helallik alınmasının ardından, Usta'nın cenazesi toprağa verilmek üzere Trabzon'un Beşikdüzü ilçesi Bayır köyüne gönderildi.

1991 yılında Tunceli'de meslek hayatına başlayan ve 1994 yılında Samsun Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne atanan Usta'nın, Çarşamba ve Bafra ilçelerinde görev yaptıktan sonra 2008 yılından bu yana Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde çalıştığı öğrenildi. Usta, evli ve 2 çocuk babasıydı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam