Trabzonlu kafadarların sonu!

Trabzon'dan kiraladıkları araçla Samsun'a gezmeye giden 2 genç kız, otomobillerinin takla atması sonucu hastanelik oldu.Kaza, İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi otogar bağlantı yolunda meydana geldi. Trabzon'dan kiraladıkları otomobil ile Samsun'a giden Kar

Trabzonlu kafadarların sonu!

Trabzon'dan kiraladıkları araçla Samsun'a gezmeye giden 2 genç kız, otomobillerinin takla atması sonucu hastanelik oldu.

Kaza, İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi otogar bağlantı yolunda meydana geldi. Trabzon'dan kiraladıkları otomobil ile Samsun'a giden Kardelen A. (20) idaresindeki 61 TH 781 plakalı otomobil, virajı alamayarak yoldan çıkıp takla attı.

Kazada, otomobil sürücüsü Kardelen A. ile yanında bulunan akrabası Arzu K. (16) yaralandı. Genç kızlar, ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç kızların Trabzon'dan Samsun'a bir günlüğüne gezmeye gittikleri ve geri dönerken kaza yaptıkları öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler