Trabzonlu işadamı intihar etti

Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi. Edinilen bilgiye göre 10 yıl önce Trabzon'dan Nazilli İlçesi'ne gelerek ilçede Numune 3 Trabzon Vakfı Kebir Ekmeği üretimi yapan İşadamı Salih Şaffak, geçen yı

Trabzonlu işadamı intihar etti

Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Edinilen bilgiye göre 10 yıl önce Trabzon'dan Nazilli İlçesi'ne gelerek ilçede Numune 3 Trabzon Vakfı Kebir Ekmeği üretimi yapan İşadamı Salih Şaffak, geçen yıl otel işletmeciliğine de başladı. İki yıldır otel işletmeciliği de yapan Salih Şaffak, iddiaya göre aile içi sorunlardan dolayı oğlunun biri ile tartışma yaşadı. Bunun üzerine evine gitmeyen ve oteldeki bir odaya çıkan Salih Şaffak, gece kendisine ait ruhsatlı silahı ile intihar etti. Olayın sabah oteldeki temizlik görevlilerinin Şaffak'ın cansız bedeni ile karşılaşması üzerine ortaya çıktığı bildirildi.

Otel görevlileri tarafından durum polise bildirilirken, Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. İşadamının intiharı ile ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler