Trabzonlu İmamoğlu öldü!

Geçen hafta geçirdiği beyin kanaması nedeniyle Gazi Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakımda tutulan İmamoğlu, bugün yaşamını yitirdi.Gazi Üniversitesi'nde öğretim üyesi olan İmamoğlu, daha önce Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) Müd

Trabzonlu İmamoğlu öldü!

Geçen hafta geçirdiği beyin kanaması nedeniyle Gazi Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakımda tutulan İmamoğlu, bugün yaşamını yitirdi.

Gazi Üniversitesi'nde öğretim üyesi olan İmamoğlu, daha önce Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürlüğü ve Badminton Federasyonu Başkanlığı görevlerinde bulunmuştu.

 

FAİK İMAMOĞLU KİMDİR?

Trabzon'da doğdu. İstanbul Gençlik ve Spor Akademisi'ni bitirdi. Beden Terbiyesi Genel Müdürlüğü'nde uzman olarak çalıştı. Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Yüksek Lisans, Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde de Doktora yaptı.

1983'teAraştırma Görevlisi olarak göreve başladığı Gazi üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü'nde 1991'de "Yardımcı Doçent" oldu. 1993'te "Doçent" ünvanını aldı. 2000 yılında da Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölümü'ne Profesör olarak atandı. 1994-2000 yıllarında aynı bölümde Başkan olarak görev yaptı.

 1997 yılından beri fahri olarak Türkiye Badminton Federasyonu Başkanlığı'nı da yöneten A. Faik İMAMOĞLU, 21.09.2000 tarihinde de Yüksekokul Müdürlüğü görevine getirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam