Trabzonlu gencin nişanı varmış!

Hollanda'nın Alphen Aan Den Rijen kentinde dün bir alışveriş merkezinde meydana gelen saldırıda yaralanan Türk'ün, aynı akşam nişanı olduğu ve nişan merasimi için alışveriş yapmak üzere orada bulunduğu ortaya çıktı. Hollanda'da güvenlik görevlisi olarak ç

Trabzonlu gencin nişanı varmış!

Hollanda'nın Alphen Aan Den Rijen kentinde dün bir alışveriş merkezinde meydana gelen saldırıda yaralanan Türk'ün, aynı akşam nişanı olduğu ve nişan merasimi için alışveriş yapmak üzere orada bulunduğu ortaya çıktı. Hollanda'da güvenlik görevlisi olarak çalışan ve amatör olarak da futbol oynayan Adem Aksoy'un babası İbrahim Aksoy, oğlunun saldırının gerçekleştiği yere nişan alışverişi için gittiğini söyledi.

Alphen Aan Den Rijen'de saldırı ve oğlunun son durumu hakkında bilgi veren Baba Aksoy, "Oğlum vurulmasaydı akşama nişan töreni olacaktı" dedi. Leiden Akademi Hastanesi'nde konuşan İbrahim Aksoy son derece üzgün olduklarını söyledi.

Trabzon Araklı'dan olduklarını ve 43 yıldır Hollanda'nın Alphen Aan de Rijn şehrinde ikamet ettiklerini söyleyen Baba Aksoy, "Silahlı saldırının olduğu bu akşam oğlumun nişanı vardı. Ridderhof Alışveriş Merkezi'ne nişan hazırlığı ile ilgili alışveriş için gitmişti. Kendisi orada bir silahlı saldırganın ateş açması sonucu yaralanıyor. Komşunun biri bize 'oğlunuz silahlı saldırıda vuruldu' diye haber verdi. O anda ne yapacağımı şaşırdım. En yakın arkadaşı Hüseyin ve diğer oğlum ile birlikte beni ambulans ile hastaneye getirdiler. Hastane yetkililerine sorduk oğlum Adem Aksoy'u ameliyata aldıklarını söylediler. Ameliyattan çıkana kadar bekledik. " diye konuştu.

AMELİYAT 2, 5 SAAT SÜRDÜ HAYATİ TEHLİKE ATLATILDI

Oğlunun ameliyattan çıktığını bildiren Aksoy, "Ameliyat 2, 5 saat sürmüş. Fakat kendisi hala yoğun bakımda. Doktorlar durumunun iyi olduğunu söyledi. Herhangi bir tehlikesi yok dediler. Kurşun ince bağırsağını zedelemiş. Allah'a şükür diğer organlarına zarar vermemiş. Oğlum yoğun bakımda olduğu için doktorlar görüştürmediler. " dedi. 5 oğlu bir kızı olduğunu belirten baba Aksoy, Adem'in beşinci çocuğu olduğunu ve Hollanda'da doğduğunu belirtti. Oğlu Adem'in güvenlik görevlisi olarak görev yaptığını ifade eden Baba Aksoy, "Yalnız yakında polis olacaktı. Sınavlara girmişti. Mahkumları taşıyordu. " diye konuştu.

SALDIRGANIN KESKİN NİŞANCI ÇIKTI

Alphen Aan de Rijn kentinde dün Ridderhof Alışveriş Merkezi'nde meydana gelen saldırıda 7 kişi ölmüştü. Saldırganın, atıcılık kulübüne üye, 24 yaşında bir kişi olduğu ortaya çıkarken, saldırgana ait iki adet mektubun bulunduğu, mektuplardan birinin annesi tarafından evinde, diğer mektubunsa arabasında bulunduğu kaydedildi.

Alphem Aan de Rijn Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, bulunan mektuplardan birinde diğer alışveriş merkezlerinde patlayıcı olduğunun yazılı olduğu belirtilirken, polisin, saldırganın evinde gerekli aramalar yaparak olayın detaylarını ortaya çıkarmaya çalıştığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam