Trabzonlu eşini Yozgat'ta arıyor

Trabzon'un Arsin ilçesine bağlı İşhan köyünde yaşayan Ali Keskin (45), eşi Havva Keskin'in (34) 2009 yılında kaybolduğunu belirterek, 4 çocuğunun ve kendisinin perişan olduğunu söyledi. Eşi Havva Keskin'in, 2009 yılında büyük kızı Havva'yı Trabzon'a hasta

Trabzonlu eşini Yozgat'ta arıyor

Trabzon'un Arsin ilçesine bağlı İşhan köyünde yaşayan Ali Keskin (45), eşi Havva Keskin'in (34) 2009 yılında kaybolduğunu belirterek, 4 çocuğunun ve kendisinin perişan olduğunu söyledi. Eşi Havva Keskin'in, 2009 yılında büyük kızı Havva'yı Trabzon'a hastaneye götürdüğünü, çocuğun köye döndüğünü ancak eşinin dönmediğini belirten Ali Keskin, "Eşim sinir hastasıydı sürekli doktora gidip geliyordu. Yine kızımla birlikte doktora gitmişti, çocuğum köye geldi kendisi gelmedi. Tüm aramalarımıza rağmen bulamadık, son olarak Yozgat'ın Yerköy ilçesinde olduğunu öğrendim. Yerköy'de evini buldum, ancak eşimi kandırıp kaçıran İ.Ç. isimli şahsın eşimi sürekli dövdüğünü, eşimin intihara kalkışarak kendini kestiğini ve hastanede yattığını öğrendim" dedi.

Yerköy'deki evinden de ayrılan eşi Havva Keskin'in hayatından endişe ettiğini ve eşinin zorla tutulduğunu ifade eden Ali Keskin, "Çocuklarım çok perişan, emniyetten, jandarmadan, mahalle ve köy muhtarlarından eşimin görüldüğünde İ.Ç'nin elinden kurtarılmasını istiyorum. Eşimin eve dönmesini istiyorum. Eşime kesinlikle hiçbir şey demeyeceğim, olduğu gibi kabul edeceğim. Yeter ki çocuklarımın yanına gelsin. Anneleri kaybolduğu için çocuklarımın psikolojisi bozuldu, okula dahi giderken hap kullanıyorlar. Eşim Havva'nın bulunmasını ve eve dönmesini istiyorum. Yozgat Valisinden ve güvenlik güçlerinden eşimin bulunmasında bana yardımcı olmalarını istiyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam