Trabzonlu aile cenaze bekliyor

Trabzon'un Yomra ilçesi Oymalıtepe beldesinde yaşayan Çelik ailesi, Libya'da çalıştığı şantiyede vurularak hayatını kaybeden oğullarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Aile, evlatlarının cenazesini bekliyor. Libya'nın Trablus kenti yakınlarında çalıştığı

Trabzonlu aile cenaze bekliyor

Trabzon'un Yomra ilçesi Oymalıtepe beldesinde yaşayan Çelik ailesi, Libya'da çalıştığı şantiyede vurularak hayatını kaybeden oğullarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Aile, evlatlarının cenazesini bekliyor.

Libya'nın Trablus kenti yakınlarında çalıştığı şantiyede vinç üzerinde keskin nişancılar tarafından vurularak öldürülen Trabzonlu vinç operatörü Yunus Emre Çelik'in evinde acı yaşanıyor. Oğlu ile en son salı günü konuştuklarını anlatan anne Sevim Çelik, "Bana tehlikenin bulunduğu yere sıçramadığını söyledi. Oğlumu evlendirmek istedim, 'Anne çarşıdan bir ev alayım, bizim evin üst katını yapayım. Gurbette 3 sene çalışıp borçları ödedikten sonra gelip evleneceğim' dedi" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

İsmail Çelik ise, oğlunun cenazesinin bir an önce Türkiye'ye getirilmesi istedi ve "Dışişleri Bakanlığı'na ve Başbakan'a sesleniyorum. Oğlumun cenazesinin bir an önce getirilmesini istiyorum. Oradaki şartların da farkındayız. Cenazemiz orada da kalabilir, bunu biliyoruz ama ne olur birisi bize yardım eli uzatsın diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam