Trabzon'daydı,Giresun'da bulundu

Trabzon'da 2 gün önce kaybolduktan sonra Giresun'da bulunarak yeniden Trabzon'a getirilen şizofren hastası bir kişi, savcılık talimatı ile bir ruh ve sinir hastalıkları hastanesine götürüldü.Alınan bilgiye göre, Trabzon'un 2 No'lu Erdoğdu Mahallesi Gözlem

Trabzon'daydı,Giresun'da bulundu

Trabzon'da 2 gün önce kaybolduktan sonra Giresun'da bulunarak yeniden Trabzon'a getirilen şizofren hastası bir kişi, savcılık talimatı ile bir ruh ve sinir hastalıkları hastanesine götürüldü.

Alınan bilgiye göre, Trabzon'un 2 No'lu Erdoğdu Mahallesi Gözlem Caddesi'ndeki bir evde oturan ve şizofren hastası olduğu belirtilen Osman Aydoğdu (29), önceki gün evden ayrıldıktan sonra tekrar eve dönmedi.

Bunun üzerine Osman Aydoğdu'nun ablası Gülsem Aydoğdu, Gülbaharhatun Polis Merkezi'ne müracaat ederek, kardeşinin kaybolduğunu, hayatından endişe ettiklerini belirterek, bulunmasını istedi.

Polisin girişimleri sonucu Giresun'un Eynesil ilçesinde yürürken bulunan Osman Aydoğdu, Gülbaharhatun Polis Merkezine teslim edildi.

Şizofren hastası olduğu için zaman zaman polis merkezinde de taşkınlık yapan Osman Aydoğdu, polislerce Trabzon Cumhuriyet Savcılığına götürüldü. Savcılık da rahatsızlığı nedeniyle tedavi edilmesi için Aydoğdu'nun kentin Çaykara ilçesi Ataköy Beldesi'ndeki Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılmasını kararlaştırdı.

Daha sonra Osman Aydoğdu'nun hastaneye kaldırılması için adliye önüne ambulans çağrıldı.

Aydoğdu ardından elleri kelepçeli olarak yüz üstü sedyeye yatırıldıktan sonra sağlık görevlileri ve polislerce ambulansa konularak önce Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi önüne getirildi.

Burada hastaneden gelen sağlık görevlilerince ambulansta sakinleştirici iğne yapılan Osman Aydoğdu, aynı ambulans ile Çaykara'daki Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine götürüldü.

Aydoğdu'nun yaklaşık 4 yıldır psikolojik sorunları bulunduğu için zaman zaman evden ayrıldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam