Trabzon'dan giden hamsiye akın

Cumhuriyet Meydanı'nda belediye binası önünde hazırlanan tezgahlarda bedava dağıtılan hamsiden alabilmek için duyurulandan bir saat önce kuyruğa giren vatandaşlar arasında, dağıtım sırasında  itişmeler yaşandı, zaman zaman izdiham oluştu.Sındırgı Belediye

Trabzon'dan giden hamsiye akın

Cumhuriyet Meydanı'nda belediye binası önünde hazırlanan tezgahlarda bedava dağıtılan hamsiden alabilmek için duyurulandan bir saat önce kuyruğa giren vatandaşlar arasında, dağıtım sırasında  itişmeler yaşandı, zaman zaman izdiham oluştu.

Sındırgı Belediye Başkanı Özgür Ertuğrul, hayırsever vatandaşlarla ilk etapta 10 ton hamsi dağıtmayı planladıklarını belirterek, ''Balıkçılar da ücretsiz olarak 5 ton hamsi gönderdi. Toplam 15 ton hamsiyi vatandaşlara dağıttık. Bol bol dağıtalım, vatandaşlar bol bol yesin istedik'' dedi.

Ertuğrul, bir hayırsever vatandaşın kendilerine çeşme yaptırmak için başvurduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

''Ben de '3-5 bin lira verip çeşme yaptıracaksın, bazıları da araç yıkayarak suyu boşa harcayacak' dedim. Bu sırada hamsinin ucuzladığını öğrendim. Hayırsever vatandaşa çeşme yaptırmak yerine hamsi dağıtmayı önerdim. Kendisi kabul edince bu projeyi hayata geçirdik.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler