Trabzon'daki profesör cinayeti

Trabzon'da silahlı saldırı sonucu öldürülen Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sadettin Güner ile oğlu Selçukhan Güner, mezarları başında anıldı.

Trabzon'daki profesör cinayeti

Trabzon'un Maçka ilçesine bağlı Uçarsu köyündeki törene, Güner'in eşi Melek ve oğlu Ahmet Faruk Güner ile yakınları, KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen, çok sayıda öğretim üyesi ve öğrenci katıldı.

Sadettin ve Selçukhan Güner için dua okunmasının ardından konuşan Prof. Dr. Özen, ölümünün üzerinden 4 yıl geçmesine rağmen, Güner'i hiçbir zaman unutmadıklarını ve unutmayacaklarını söyledi.

Trabzon'un Boztepe Mahallesi'nde, 7 Ocak 2005 Cuma gecesi Prof. Dr. Güner, eşi ve 3 çocuğuyla otomobiliyle seyir halindeyken silahlı saldırıya uğramış, saldırıda Prof. Dr. Güner ile 4 yaşındaki oğlu Selçukhan Güner hayatını kaybetmişti. Güner'in eşi ve 2 çocuğu ise saldırıyı yara almadan atlatmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam