Trabzon'daki kadın karanfili almadı

Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Ekrem Algün ve beraberindekiler bayan hastaları ziyaret ederek karanfil ve çikolata dağıttı. Ziyaret sırasında, başhekimle bayan hastalar arasında kadına yönelik şiddet konusu üzerinde konuşm

Trabzon'daki kadın karanfili almadı

Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Ekrem Algün ve beraberindekiler bayan hastaları ziyaret ederek karanfil ve çikolata dağıttı. Ziyaret sırasında, başhekimle bayan hastalar arasında kadına yönelik şiddet konusu üzerinde konuşmalar dikkat çekti.

İlk olarak 76 yaşındaki Rahime Kürkan isimli hastayı ziyaret eden Başhekim Ekrem Algün, kendisine "geçmiş olsun" dileğinde bulunurken bir süre sohbet etti. Kadınlar Günü'nden haberi olmadığını belirten Kürkan, kendisine takdim edilen karanfili "param yok alamam" demesi başhekim ve beraberindekilerin şaşkınlığına neden olurken daha sonra da gülüşmelere neden oldu.

Başhekim Algün ile hasta arasındaki diyalog renkli görüntülere neden olurken, ziyaret sırasında kadına yönelik şiddet de konuşuldu. Kendilerini ziyaret eden Başhekime kadına yönelik şiddet konusunda katılmadıklarını ifade eden bayanlar eşler arasında meydana gelebilecek anlaşmazlıkların karşılıklı diyalog içinde konuşularak çözüme kavuşacağını belirtti. Başhekim ve beraberindekiler hemşirelere de karanfil dağıttı.

Avrupa Birliği Projesi kapsamında Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde staj alan yabancı hemşirelere de karanfil dağıtıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam