Trabzon'da şok eden evlilik teklifi

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bulunan led reklam panosundan bir genç sevgilisine "Kevser’im benimle evlenir misin?" yazılı ilan verip evlenme teklifinde bulundu.Akçaabat’ta özel bir şirkette inşaat teknikeri olan Orhan Şentürk sevgilisi olan Kevser Yükünç

Trabzon'da şok eden evlilik teklifi

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bulunan led reklam panosundan bir genç sevgilisine "Kevser’im benimle evlenir misin?" yazılı ilan verip evlenme teklifinde bulundu.

Akçaabat’ta özel bir şirkette inşaat teknikeri olan Orhan Şentürk sevgilisi olan Kevser Yükünç’e evlilik teklifi için ilginç bir sürpriz yapmak istedi.  Bir Ajans aracılığıyla akşam iftar sonrası led ekran önüne gelen çiftleri ekrana çıkan “Kevser’im benimle evlenir misin?” yazılı reklam yayına verildi. Sevgilisine bir buket çiçek veren Orhan Şentürk buna karşılık kız arkadaşı Kevser’den evet sözü aldı. İlanı görünce çok şaşıran Kevser Yükünç ise konuşmakta güçlük çekip ilk önce cevap veremediğini ancak gözyaşları içerisinde evlilik teklifini kabul ettiğini söyledi.

Yükünç ve Öztürk çiftinin önümüzdeki günlerde dünya evine gireceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler