Trabzon'da sevgi, saygı ve vefa!

Gür çifti sürpriz karşısında duygu dolu anlar yaşadıOnlar Trabzon'un yaşayan efsaneleri. Karşılarında saygı ve sevgi ile eğilmemek hiç ama hiç mümkün değil. Trabzon eğitimine ömrünü veren, hocaların hocası Hayri Gür ile Trabzon'da eğitim başta olmak üzere

Trabzon'da sevgi, saygı ve vefa!

Gür çifti sürpriz karşısında duygu dolu anlar yaşadı

Onlar Trabzon'un yaşayan efsaneleri. Karşılarında saygı ve sevgi ile eğilmemek hiç ama hiç mümkün değil. Trabzon eğitimine ömrünü veren, hocaların hocası Hayri Gür ile Trabzon'da eğitim başta olmak üzere birçok kuruluşta çalışmalarıyla örnek olan Hacer Gür çifti önceki gün hayatlarının en mutlu, en heyecanlı gününü yaşadılar.

SÜRPRİZ VE DUYGU SELİ

Türk Eğitim Vakfı Trabzon Şubesi Başkanı Hasan Melek ve yöneticileri tarafından Gür çiftinin 67. evlilik yıldönümünde duygulandıran sürpriz kutlama düzenlendi. Melek, vakıf yöneticilerinden Trabzon Lisesi Müdürü Ömer Eyüboğlu, Trabzon Eski Milli Eğitim Müdürü, KTÜ Rektör Danışmanı Muzaffer Tunç ve Hayri Gür'ün Trabzon Lisesi'nde görev yaptığı dönemdeki birçok öğrencisinin katıldığı kutlama töreninde Gür çifti duygu dolu anlar yaşadı.

Hayri - Hacer Gür çifti, üzerinde kendi resimleri bulunan 67. evlilik yıldönümü pastasını alkışlar arasında kesti. Anlamlı günde Hayri hoca, eşi Hacer hanım ve öğrencileri anıları tazelediler. Trabzon Lisesi'ne öğretmen olarak ömrünü veren Hayri Gür, şu anki müdür aynı zamanda öğrencisi olan Ömer Eyüboğlu'ndan övgüyle söz etti: "Trabzon Lisesi'nin tarihinin en başarılı iki önemli müdüründen biri Sayın Eyüboğlu'dur. Kendisiyle gurur duyuyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam