Trabzon'da gençler yaşlılarla...

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından 1 Ekim Dünya Yaşlılar günü nedeniyle yarın saat 14.00 da Trabzon Huzur evinde program düzenlenecek.Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından 1 Ekim

Trabzon'da gençler yaşlılarla...

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından 1 Ekim Dünya Yaşlılar günü nedeniyle yarın saat 14.00 da Trabzon Huzur evinde program düzenlenecek.

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından 1 Ekim Dünya Yaşlılar günü nedeniyle Trabzon Huzurevinde bir program düzenlenecek. Düzenlenecek olan program kapsamında ‘Dünün Gençleri ile Bugünün gençlerinin’ bir araya getirilmesi hedeflenmekte.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 2011 yılı faaliyet programına aldığı 1 Ekim Dünya Yaşlılar günü, Türkiye genelindeki Gençlik Merkezleri tarafından ‘Dünün Gençleri Bugünün Gençleri ile buluşuyor’ sloganı ile etkinliklerle kutlanacak. Trabzon Gençlik Hizmetleri Müdürü bu kapsamda Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından, Trabzon Huzur evi yönetimi ile görüşülerek bir program tertip edildi.

Programda Gençlik Merkezi Türk Halk Müziği ekibi ve Kolbastı Balgama ve diğer etkinlikler yapılacak. Huzur evinde yaşayan yaşlıların farklı bir gün geçirmeleri için tertip edilen programda gençler yaşlıların hayat hikâyelerinden kesitler dinleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam