Trabzon'da düşme vakaları: 2 ölü

Edinilen bilgiye göre, Araklı ilçesine bağlı Aytaş köyünde Selahattin Yavuzyiğit (63) adlı kişi evinin çatısını onarmak için çıktığı çatıda dengesini kaybederek düştü. Yakınları tarafından ağır yaralı olarak ambulansla Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi

Trabzon'da düşme vakaları: 2 ölü

Edinilen bilgiye göre, Araklı ilçesine bağlı Aytaş köyünde Selahattin Yavuzyiğit (63) adlı kişi evinin çatısını onarmak için çıktığı çatıda dengesini kaybederek düştü. Yakınları tarafından ağır yaralı olarak ambulansla Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi’ne kaldırılan Selahattin Yavuzyiğit, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Diğer düşme vakası ise Of ilçesi Gülseren köyünde meydana geldi. Binnaz Aygün (62) adlı kadın, park halindeki kamyonete topladığı çayları yüklemeye çalışırken bir anda dengesini kaybederek düştü. Önce Of Devlet Hastanesi'ne ardından da hayati tehlike kaydıyla Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Aygün, tedavisinin ardından kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Binnaz Aygün ve Selahattin Yavuzyiğit'in cenazeleri yapılan otopsinin ardından ailelerine teslim edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler