Trabzon'da dili boğazına kaçtı!

Şeker hastası Selami Karahan (56) gezerken rahatsızlanarak yere düştü. Dili boğazına kaçan Karahan'ı Ankara'dan memleketi Trabzon'a gezmeye gelen kadın doktorun ilk müdahalesi kurtardı.Trabzon'un en işlek caddelerinden biri olan Uzunsokak'ta şeker hastası

Trabzon'da dili boğazına kaçtı!

Şeker hastası Selami Karahan (56) gezerken rahatsızlanarak yere düştü. Dili boğazına kaçan Karahan'ı Ankara'dan memleketi Trabzon'a gezmeye gelen kadın doktorun ilk müdahalesi kurtardı.

Trabzon'un en işlek caddelerinden biri olan Uzunsokak'ta şeker hastası Maçkalı Süleyman Selami Karahan (56), yürürken yere yığıldı. O sırada çevreden geçmekte olan Neslihan Bezirganoğlu isimli kadın doğum doktoru Karahan'a ilk müdahaleyi yaparak hayatta kalmasını sağladı.

SAĞ OLSUN HAYATIMI KURTARDI

Dili boğazına kaçan Karahan'ı boğulmaktan kurtaran Bezirganoğlu vatandaşlar tarafından takdir edildi. Karahan, olay yerine gelen ambulansla Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Karahan, "Yolda yürürken gözlerim birden karardı. Gerisini hatırlamıyorum. Sağolsun bir doktor bayan benim kurtulmamı sağlamış. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Öte yandan uzmanlar, böyle vakalarda erken müdahalenin çok önemli bir olay olduğunu ve yapılacak olan doğru bir müdahale hastanın hayatının kurtulmasına vesile olabileceğini belirtiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam