Trabzon'da da kayıplar var!

Kayseri'de bayram şekeri toplamak için evden çıkan 8-6 ve 11 yaşındaki üç çocuktan günlerdir haber alınamıyor. Bu olay Türkiye'nin acı bir gerçeğini daha gözler önüne serdi. Çocuklarımız göz-göre göre kayboluyor.2009 yılının ilk 7 ayında 43 ilde 645 çocuk

Trabzon'da da kayıplar var!
Kayseri'de bayram şekeri toplamak için evden çıkan 8-6 ve 11 yaşındaki üç çocuktan günlerdir haber alınamıyor. Bu olay Türkiye'nin acı bir gerçeğini daha gözler önüne serdi. Çocuklarımız göz-göre göre kayboluyor.2009 yılının ilk 7 ayında 43 ilde 645 çocuk kayboldu.

Kaybolan çocukların bulunması ise neredeyse bazen imkansız oluyor.Tıpkı Trabzon'da kaybolan Mustafa Demir ve Yusuf Kazdal gibi. Henüz 3 yaşında kaybolan Mustafa'dan 5 yıl, 9 yaşında kaybolan Yusuf'tan ise 7 aydır halen haber alınamıyor.


MUSTAFA YAŞIYORSA 8 YAŞINDA
Mustafa Demir 3 Ocak 2002 tarihinde Fransa'da doğdu. Trabzonlu Emine ve Hikmet Demir'in dünyalar tatlısı yavruları Mustafa, hasret gidermek için geldikleri memleketleri Sürmene İlçesi Çiftesu Köyünde 3 Temmuz 2004'te kayboldu. Mustafa'dan bütün aramalara rağmen tam 5 yıldır hiçbir haber alınamadı

YUSUF ARANIYOR
Trabzon'un Of İlçesinde kaybolan Yusuf Kazdal'dan da aylardır tek bir haber alınamadı.

Of 28 Şubat İlköğretim Okulu 3/A sınıfı öğrencisi Yusuf Kazdal,29 Mart Yerel seçimleri nedeni ile okulların tatil olduğu 30 Mart 2009 pazartesi günü sabah saatlerinde çöp atmak için evden çıktı ve o günden bu yana kendisinden haber alınamadı. Of Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Ekipleri ve Trabzon Sivil Savunma ekiplerinin de katıldığı aramalardan da bu güne kadar hiç bir sonuç çıkmadı. Ailesiyle görüşen yetkililer en ince detaylarına kadar ipucu elde etmenin peşinde. Küçük Yusuf'un en son 31 Mart 2009 Pazartesi günü akşam saatlerinde İrfanlı Mahallesi Fatih Caddesi girişinde görüldüğü ve ondan sonra minik Yusuf'tan bir daha haber alınamadığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam