Trabzon'da bir garip hayat hikayesi

 Trabzon'un Arsin ilçesi Gölgelik köyü nüfusuna kayıtlı olan Yunus Şimşek (48) yine aynı köy nüfusuna kayıtlı olan ve kendisinden bir yaş büyük olan adaşı yüzünden yıllardan beri korku dolu günler geçiriyor. Özel bir firmada işçi olarak çalışan Şimşek, öz

Trabzon'da bir garip hayat hikayesi

 

Trabzon'un Arsin ilçesi Gölgelik köyü nüfusuna kayıtlı olan Yunus Şimşek (48) yine aynı köy nüfusuna kayıtlı olan ve kendisinden bir yaş büyük olan adaşı yüzünden yıllardan beri korku dolu günler geçiriyor. Özel bir firmada işçi olarak çalışan Şimşek, özellikle kimlik numarası çıkmadan önce adaşı yüzünden büyük sıkıntılar yaşadığını belirterek, "Köyümüz aynı, adımız soyadımız aynı, babalarımızın adı Hasan Bu kişi uzaktan akrabam oluyor. Bunun yüzünden başıma gelmedik kalmadı,

Özellikle kimlik numarası çıkmadan önce işlenen bir suç yüzünden arandığı zaman güvenlik kuvvetleri anında beni yakalıyordu, derdini anlatana kadar akla karayı seçiyordum. Ben ilçede yaşıyorum. Bu kişinin ise nerde yaşadığı belli değil. Trabzon’da insanları dolandırıyor, sonrada olay benim başıma patlıyor.

DOLANDIRILAN BENİ BULUYOR

Adaşının sabıkalı biri olduğunu belirten Şimşek başından geçenleri şöyle anlattı:
"bir gün çarşıda oturuyorum, sanayiden bir kişi geldi kendisinden aldığım araba lastiklerinin parasını istedi. Senedi gösterdi. Ben olmadığımı anlatana kadar akla karayı seçtim. Dolandırılan kişiler yasal yoldan haklarını almak için mahkemelere müracaat ediyor, güvenlik kuvvetleri gelip beni yakalıyor. Özellikle kimlik numarası çıkmadan önce inanılmaz sıkıntılar yaşadım.. Bir seferinde hava yoluyla İstanbul’a giderken, polis beni aranıyorum diye gözaltına aldı uçağı kaçırdım Son olarak hesabımdan yine bu kişi yüzünden haciz geldi. Ama yapılan yanlışlık kısa sürede düzeltildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler