Trabzon'da balıkçının intiharı

Akın Savaşer (20) isimli balıkçının cesedini sabah erken saatlerde Faroz Limanı'na fotoğraf çekmeye gelen ve fotoğrafçılığa merakı olduğu bilinen Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ve beraber geldiği eşi gördü. Yanal çifti, çevredeki balıkçılara gen

Trabzon'da balıkçının intiharı

Akın Savaşer (20) isimli balıkçının cesedini sabah erken saatlerde Faroz Limanı'na fotoğraf çekmeye gelen ve fotoğrafçılığa merakı olduğu bilinen Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ve beraber geldiği eşi gördü.

Yanal çifti, çevredeki balıkçılara gencin intihar ettiğini haber verirken, polis olay yerine çağırıldı. Yapılan incelemede gencin neden intihar ettiği belirlenemedi. Barınakta bulunan gence ait ajanda ve içindeki notlara el konuldu. Genç balıkçının cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp
Kurumu'na götürüldü. Neden intihar ettiği araştırılan gencin montunu ters giydiği ve kollarının içeride olduğu dikkat çekti. Gencin iki gündür yakınları tarafından arandığı ve evine uğramadığı belirtildi. Akın Savaşer'in 20 gün sonra askere gideceği öğrenildi.

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, olay yerine gelerek bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam