Trabzon'da annelik toplantısı

Trabzon Sağlık İl Müdürlüğü ile Türkiye Aile Sağlığı ve Planlama Vakfı tarafından gerçekleştirilen toplantıda konuşan vakıf temsilcisi Nurcan Ofluoğlu, programın hedefinin ilde sürdürülmekte olan güvenli annelik çalışmaları kapsamında hizmet birimlerinde

Trabzon'da annelik toplantısı

Trabzon Sağlık İl Müdürlüğü ile Türkiye Aile Sağlığı ve Planlama Vakfı tarafından gerçekleştirilen toplantıda konuşan vakıf temsilcisi Nurcan Ofluoğlu, programın hedefinin ilde sürdürülmekte olan güvenli annelik çalışmaları kapsamında hizmet birimlerinde gebe-lohusaların öz bakımlarına ilişkin doğru tutum ve davranışların geliştirilmesi olduğunu ifade etti.

Ofluoğlu, sağlık birimlerinden gelen talepler doğrultusunda programın bebek bakımı bölümünün genişletilmesine karar verildiğini vurgulayarak, ''Programa yapılan çalışmalar sonucu 0-2 yaş bebek bakımı da eklenmiştir. Toplantıyla birlikte bebek bakımı kapsamında hazırlanan yeni eğitim materyallerinin tanıtımı ve hizmet içi eğitimler sonrasında devam etmekte olan güvenli annelik eğitim ve danışmanlık sürecine ilişkin deneyim ve gözlemleri paylaşmayı amaçlıyoruz'' dedi.

Toplantıya Trabzon'da çeşitli hastane ve sağlık ocaklarında çalışan doktor, ebe ve hemşireler katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam