Trabzon'da 3 bayan intihara kalkıştı

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde psikolojik sorunları olan bir kadın yüksek dozda ilaç alarak yaşamına son vermek istedi. Edinilen bilgiye göre, ilçe merkezinde yaşayan H.S. (27) adlı bayan, evde bulduğu bir ilaçtan 14 tane içerek intihara teşebbüs etmek ist

Trabzon'da 3 bayan intihara kalkıştı

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde psikolojik sorunları olan bir kadın yüksek dozda ilaç alarak yaşamına son vermek istedi. Edinilen bilgiye göre, ilçe merkezinde yaşayan H.S. (27) adlı bayan, evde bulduğu bir ilaçtan 14 tane içerek intihara teşebbüs etmek istedi. Kız kardeşi tarafından fark edilen kadın Akçaabat Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde psikolojik sorunları olduğu öğrenilen KTÜ öğrencisi bir genç kız ilaç içerek intihara teşebbüs etti. Edinilen bilgiye göre, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ)’de okuyan 20 yaşındaki G.B. psikolojik sorunlarını gidermesi için kullandığı ilaçtan 10 taneyi aynı anda içerek ve bunun yanında da biraz alkol alarak yaşamına son vermek istedi. Akçaabat Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç kızın midesi yıkandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bir kişi kullandığı depresyon ilaçlarından fazla alarak intihara teşebbüs etti. Edinilen bilgiye göre, bir süredir psikolojik tedavi gören Y.A. (24) evdeki kullanmış olduğu ilaçların dozunu fazla içerek yaşamına son vermek istedi. Evde kendisini baygın bir halde yerde gören kayınvalidesi derhal ambulans çağırırken, genç kadın Akçaabat Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam