Trabzon'a sevk edildi

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde sabah tarlasındaki samanları toplamaya giden 80 yaşındaki Turan Ersan öğleden sonra ölü bulundu.Suşehri İlçesi'nde D-100 karayolu yakınlarında Tepearkası Mevkii'nde sabah erken saatlerinde yakınları tarafından tarlaya bırakılan

Trabzon'a sevk edildi

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde sabah tarlasındaki samanları toplamaya giden 80 yaşındaki Turan Ersan öğleden sonra ölü bulundu.

Suşehri İlçesi'nde D-100 karayolu yakınlarında Tepearkası Mevkii'nde sabah erken saatlerinde yakınları tarafından tarlaya bırakılan Turan Ersan, burada çalışmaya başladı. Tarlasından saman toplamak için çalışan yaşlı adamı öğleden sonra kontrole giden yakınları yerde hareketsiz yatarken buldu. Güvenlik güçlerine durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık personeli gönderildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Turan Ersan'ın öldüğü anlaşıldı. Olay yerinde yapılan incelemeden sonra yaşlı adamın cesedi Suşehri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cesedin daha sonra otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği öğrenildi.

Şeker hastası olduğu öğrenilen Ersan'ın kesin ölüm nedeni otopsiyle belirlenecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler