Trabzon'a gelen sanatçılara şok!

Alınan bilgiye göre, ses sistemi organizasyonu yapan Haydar Sümer, Karadeniz turnesi kapsamında 3 ay önce Trabzon'da konser vermeyi planlayan ancak daha sonra konseri iptal eden müzisyen Yunus Ö. ile eşi Esen Ö'den, kendisine hakaret ettiklerini öne sürer

Trabzon'a gelen sanatçılara şok!

Alınan bilgiye göre, ses sistemi organizasyonu yapan Haydar Sümer, Karadeniz turnesi kapsamında 3 ay önce Trabzon'da konser vermeyi planlayan ancak daha sonra konseri iptal eden müzisyen Yunus Ö. ile eşi Esen Ö'den, kendisine hakaret ettiklerini öne sürerek şikayetçi oldu.

Organizatör Sümer, Trabzon Cumhuriyet Savcılığına verdiği şikayet dilekçesinde, ses sistemini deneyen Yunus Ö. ile eşinin sistemi beğenmediğini, ardından kendisine hakaret ettiğini öne sürdü.

Sümer, Esen Ö'nün sosyal paylaşım sitelerinde de kendisine yönelik hakaretlerini sürdürdüğünü savunarak, delilleri toplayıp dilekçesine eklediğini belirtti.

Şikayetin savcılıkça değerlendirildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam