Trabzon yine yağmura teslim

Yurdun büyük bir bölümünde aralıklarla sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların; Amasya ve Ardahan çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olması bekleniyor. Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Hakkari ve Şırnak çevrelerinde yer yer toz taşın

Trabzon yine yağmura teslim

Yurdun büyük bir bölümünde aralıklarla sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların; Amasya ve Ardahan çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olması bekleniyor. Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Hakkari ve Şırnak çevrelerinde yer yer toz taşınımı bekleniyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı, İç ve Doğu bölgelerde 2 ila 4 derece azalacak, Ege'de 1 ila 3 derece artacak. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeybatı, zamanla iç ve doğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Az bulutlu zamanla parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 26

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu 24

İzmir: Az bulutlu ve açık 30

Adana: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 29

Antalya: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu 28

Samsun: Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 21

Trabzon: Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 21

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 21

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerine kadar kuzeydoğu kesimleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 31

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam