Trabzon yalanıyla dolandırıcılık

Kocaeli'nde, gittiği camilerde müezzinlik yapıp imamları dolandırdığı iddia edilen bir şahıs yakalandı.Camilerde müezzinlik yapan bir şahsın imamları dolandırdığı yönünde ihbarlar alan Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yan Kesicilik ve Dolan

Trabzon yalanıyla dolandırıcılık

Kocaeli'nde, gittiği camilerde müezzinlik yapıp imamları dolandırdığı iddia edilen bir şahıs yakalandı.
Camilerde müezzinlik yapan bir şahsın imamları dolandırdığı yönünde ihbarlar alan Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yan Kesicilik ve Dolandırıcılık Masası ekipleri, bu kişiyi takibe aldı. İdialara göre, kendini asker olarak tanıtan İ.G. (32), camilere gidip, daha önce Kur'an kursunda eğitim aldığını belirterek imamlarla sohbet ediyor, zaman zaman camilerde müezzinlik de yapıyordu.

İ.G'nin, samimi olduktan sonra, Samsun'da çalıştığını ve Trabzon'a tayini çıktığını söyleyerek imamlardan 50 TL borç para istediği ileri sürüldü. Şahsın cuma namazına gelme ihtimali üzerine cami önünde bekleyen polis, İ.G.'yi kıskıvrak yakaladı. Zanlı, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler