Trabzon Valisi'nden 14 Mart mesajı

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Tabipler Odası Başkanı Prof. Dr. Yakup Arslan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.Vali Kızılcık, sağlığımızı korumak adına çaba sarf eden hekimlerin görevinin kutsal olduğunu kaydetti. Sosyal devlet anla

Trabzon Valisi'nden 14 Mart mesajı

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Tabipler Odası Başkanı Prof. Dr. Yakup Arslan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Vali Kızılcık, sağlığımızı korumak adına çaba sarf eden hekimlerin görevinin kutsal olduğunu kaydetti. Sosyal devlet anlayışının en önemli unsurlarından birinin de sağlık hizmetlerinin yerine getirilmesi olduğunu belirten Vali Kızılcık, "Sosyal devlet anlayışının gereği ilimiz ve ülkemizde sağlık hizmetleri sağlık çalışanları tarafından yerine getirilmektedir.

Ülkemizde
de sağlık alanında hükümetimiz tarafından önemli çalışmalar yapılmaktadır. Sağlık alanında hizmette kalitenin arttırılması, toplumuzun sağlığının korunması önemli hedeflerimiz arasındadır. Bu bağlamda ilimizde ve ülkemizde sağlık alanında hizmet veren çalışanlarımıza önemli görevler düşmektedir. 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle zor şartlarda da olsa hizmet veren sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor, Tıp Bayramınızı kutluyorum" şeklinde konuştu.


Trabzon Tabipler Odası Başkanı Arslan ise, "Doktorlar olarak insanları sağlığına kavuşturma ve toplumun sağlığının korunması adına çalışmalar yapmaktayız. 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bizi kabul eden ve desteklerini esirgemeyen Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'a teşekkür ediyorum" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam