Trabzon şehit aileleri tepkili

Başbakan yardımcısı Hüseyin Çelik’in gündeme bomba gibi düşen "Birkaç Mehmet şehit oldu diye Meclis'i toplamayız" sözüne Türkiye’de tepkiler çığ gibi büyüyor.Başbakan Yardımcısı Çelik’e bir tepkide Trabzon’dan geldi.Trabzon Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaş

Trabzon şehit aileleri tepkili

Başbakan yardımcısı Hüseyin Çelik’in gündeme bomba gibi düşen "Birkaç Mehmet şehit oldu diye Meclis'i toplamayız" sözüne Türkiye’de tepkiler çığ gibi büyüyor.

Başbakan Yardımcısı Çelik’e bir tepkide Trabzon’dan geldi.

Trabzon Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı İsmail Karaca, “Şehit Aileleri olarak meclis ne zaman, nasıl toplanır, kimler toplantılara katılır katılmaz bilmeyiz ama; bildiğimiz tek bir şey var, oda gücümüz yeterse bu vatanın düşmanlarını toplar bir kaç değil bir Mehmet için yakmayı göze alırız.Sayın Hüseyin Çelik'in Şehitlik denilince ne anladığını bilmeyiz ama bildiğimiz bir şey varsa oda birkaç Mehmet'in kanlarıyla kurulmuş TBMM çatısı altında böyle bir açıklama yapmasıdır.”dedi. 

Şehitliğin ne olduğunu bilmeyen, Şehit Mehmetçiklerden bahsederken sıradan birileriymiş gibi konuşması şehit aileleri yaraladığını söyleyen Karaca, “Sanki bu vatan ve millet uğruna canlarını seve seve vermemiş gibi bahsedenler, terörü biz çözeceğiz diye ortaya çıkmasınlar. Böyle düşünen zihniyetlerle varılacak bir yol olmadığını düşünmekteyiz. O zat şunu bilmeliydiki o açıklamayı güven içerisinde yapıyorsa o aşağıladığı bir kaç Mehmetlerin sayesinde yapabilmektedir. Bizler böyle bir açıklamayı içimize sindiremediğimizi beyan eder, Hüseyin Çelik'i acilen özür dilemeye ve yüce TBMM istifa etmeye çağırıyoruz.”şeklinde konuştu 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam