Trabzon İMO'da bayramlaşma

İnşaat Mühendisleri Odası Bayramlaşma töreni bu gün tanjant mevkiinde bulunan oda lokalinde gerçekleştirildi. Kurban bayramı 3. gününde yapılan bayramlaşma törenine İMO onursal başkanı ve Trabzonspor kulübü başkan adayı İbrahim Usta’da katıldı Oda lokalin

Trabzon İMO'da bayramlaşma

İnşaat Mühendisleri Odası Bayramlaşma töreni bu gün tanjant mevkiinde bulunan oda lokalinde gerçekleştirildi. Kurban bayramı 3. gününde yapılan bayramlaşma törenine İMO onursal başkanı ve Trabzonspor kulübü başkan adayı İbrahim Usta’da katıldı

 

Oda lokalinde düzenlenen bayramlaşma töreninde İMO başkanı Mustafa Yaylalı Oda Yönetim Kurulu üyeleri Trabzon Belediye başkan yardımcısı Cengiz Çolak ve bazı sivil toplum örgütü başkan ve yöneticileri ile İnşaat mühendisleri katıldı.

 

USTA’YA YAKIN MARKAJ

İnşaat Mühendisleri Odası onursal başkanı İbrahim Usta törende en çok ilgi gören isim oldu. Trabzonspor’da aralık ayı içersinde yapılacak olağan genel kuruluda başkan adaylığını açıklayan Usta’ya törene katılan inşaat mühendisleri yakın ilgi gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam