Trabzon İl Vaizliğine atama!

Vakfıkebir Müftülüğüne Bağlı Olarak Görev Yapan Vaiz Ali Kemal Seyis, İsteği Üzerine Trabzon İl Vaizliğine Atandı Vakfıkebir Müftülüğüne bağlı olarak görev yapan vaiz Ali Kemal Seyis, isteği üzerine Trabzon il vaizliğine atandı.Üç yıldan bu yana Vakfıkebi

Trabzon İl Vaizliğine atama!

Vakfıkebir Müftülüğüne Bağlı Olarak Görev Yapan Vaiz Ali Kemal Seyis, İsteği Üzerine Trabzon İl Vaizliğine Atandı Vakfıkebir Müftülüğüne bağlı olarak görev yapan vaiz Ali Kemal Seyis, isteği üzerine Trabzon il vaizliğine atandı.

Üç yıldan bu yana Vakfıkebir'de görev yapan Seyis, din görevlileri toplantısına katıldı ve İlçe Müftüsü Ahmet Tokdemir başta olmak üzere daire personeli ve din görevlileriyle vedalaştı. Müftü Tokdemir, hem üzüldüklerini hem de sevindiklerini belirterek, 'Üzülüyoruz, çünkü sevdiğimiz ve alıştığımız, görevinde başarılı bir arkadaşımız aramızdan ayrılıyor. Seviniyoruz, çünkü arkadaşımızın tayini kendi isteği doğrultusunda gerçekleşmiştir. Kendisine başarılar diliyoruz' dedi. Seyis de çalışma arkadaşlarından helallik istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam