Trabzon Camileri internette

  Rüzgar Medya katkılarıyla Trabzon'da bulunan tarihi beş caminin tanıtımı, internet üzerinden yapılıyor. Trabzon’da üç ay önce hizmete giren Rüzgar Medya Ajansı'nın sahibi Demir Berk Akçay, Sanal Tur’un internet üzerinde bir mekanın tanıtımında en etkili

Trabzon Camileri internette

 

 Rüzgar Medya katkılarıyla Trabzon'da bulunan tarihi beş caminin tanıtımı, internet üzerinden yapılıyor.
 
Trabzon’da üç ay önce hizmete giren Rüzgar Medya Ajansı'nın sahibi Demir Berk Akçay, Sanal Tur’un internet üzerinde bir mekanın tanıtımında en etkili yöntem olduğunu belirterek, “Sanal Tur 3 boyutlu görüntü izlenimi veren panoramik fotoğraflar sayesinde, son teknoloji yazılım ve görsel medya uygulamalarında fotoğraf üzerinde aktarılması ile internet ortamında interaktif olarak ziyaretçiye mekanın içindeymiş hissi oluşturarak istediği gibi dolaşmasını sağlayan görsel bir uygulamadır“ dedi.
Trabzon’da bulunan tarihi beş caminin tanıtımının Sanal Tur tarafından yapıldığını söyleyen Akçay, şöyle konuştu: “Trabzon’un kültürel zenginliklerinden olan İskenderpaşa, Çarşı, Yenicuma, Fatih Büyük ve Gülbahar Hatun camilerini görmek isteyen kişiler Trabzon’a gelmeden internet üzerinden interaktif olarak izleme olanağı için bir çalışmayı bitirdim. Buradaki temel amaç Trabzon'da bulunan bu tür tarihi mekanların Trabzon’a gelmeden de oradaymış hissi ile dolaşma imkanı sağlamaktır.” 
Öte yandan Trabzon'da bulunan beş caminin 360 derece panoramik Sal Tur’unu www.camii360.com dan izlenebileceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam