Trabzon Belediyesi sevindirdi

AK Parti Trabzon İl Kadın Kollarınca Sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen organizasyonda Trabzon merkezde bulunan kırk iki mahallede tespit edilen elli öksüz ve yetim çocuk tepeden tırnağa giydirildi. İlk olarak İkram sofrasında çocuklara yakın

Trabzon Belediyesi sevindirdi

AK Parti Trabzon İl Kadın Kollarınca Sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen organizasyonda Trabzon merkezde bulunan kırk iki mahallede tespit edilen elli öksüz ve yetim çocuk tepeden tırnağa giydirildi. İlk olarak İkram sofrasında çocuklara yakınlarıyla birlikte yemek verildi.

 

Yemeğe AK Parti Trabzon milletvekili Safiye Seymenoğlu Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu AK Parti Trabzon İl Başkan vekili Köksal Boz, Merkez ilçe başkanı Zeki Kavanoz, İl Kadın kolları başkanı Aslıhan Bezirganoğlu Temren ve mahalle başkanları katıldı. Yemeğin ardından elli öksüz ve yetim çocuğa giysi yardımı yapıldı. Öksüz ve yetim çocuklar teker teker giydirilirken çocukların gözlerindeki mutluluk ışıltıları, teşekkür sözcükleri oradaki herkese duygu dolu anlar yaşattı. Giyim programından sonra çocuklar ve yakınlarına Trabzon’un turistik yerleri gezdirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam