Topunu almak isterken boğuldu!

Karabük'ün Konarı köyünde, ailesi ile pikniğe giden 8 yaşındaki Ömer Kutay Gücük, kaçan topunu almak için girdiği Konarı çayında akıntıya kapılarak kayboldu. Zonguldak'tan gelen deniz polisi, Gücük'ü arama çalışmalarını sürdürüyor.Edinilen bilgiye göre, S

Topunu almak isterken boğuldu!

Karabük'ün Konarı köyünde, ailesi ile pikniğe giden 8 yaşındaki Ömer Kutay Gücük, kaçan topunu almak için girdiği Konarı çayında akıntıya kapılarak kayboldu. Zonguldak'tan gelen deniz polisi, Gücük'ü arama çalışmalarını sürdürüyor.

Edinilen bilgiye göre, Safranbolu Bağlar Şehit Atilla Bodur İlköğretim Okulunda öğretmen olan Özlem ve Ali Gücük çifti, aynı okulda 2. sınıf öğrencisi olan oğulları Ömer Kutay Gücük'ü de yanlarına alarak Taşköprü İkizi mevkiinde pikniğe gitti. Ömer Kutay Gücük, dün saat 11.30 sıralarında, suya düşen topunu almak için Konarı çayına girdi. Ancak dengesini kaybeden çocuk gözden kayboldu.

Olay yerine gelen İl Afet Arama ve Kurtarma ekibi 1 saat arama yaptı. Zonguldak Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı deniz polisi balık adamlarına haber verildi. Deniz polisi, olay yerinde 4 saatlik bir arama yapsa da Ömer Kutay Gücük'e ulaşamadı.

Özlem - Ali Gücük çifti, çalışmaları yaşlı gözlerle izledi. Özlem Gücük, "Allah'ım onu bize bağışla. Ben burada çocuğumu bekleyeceğim" dedi. Ancak rahatsızlanan Özlem Gücük, 112 ambulansı ile Safranbolu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Köy sakinlerinden Ali Keskin, "İlk kez böyle bir durumla karşılaşıyoruz. Burada su ne bu kadar hızlı akar ne de derin olur. Ama yağan yoğun yağmur nedeniyle böyle oldu. Bizim köyün gençleri hep yüzer, eğer köyümüzün gençleri burada olsaydı bu durum yaşanmazdı" diye konuştu.

Olayı duyan öğretmen arkadaşları, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Beşler, Safranbolu ilçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Derin ve Safranbolu Kaymakamı Gökhan Azcan, olay yerine gelerek Özlem - Ali Gücük çiftine destek olmaya çalıştı.

Konarı köyü muhtarı Mustafa Özşen, "Bir sonuç alamadık. Bu çay, Çevrikköprü mevkiinde Araç çayı ile birleşiyor. Biz de eğer çocuk boğulmuşsa Araç çayına karışmasına engel olmak için Konarı köyü mezarlık mevkiine bir tel örgü çiti çektik" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam