Toprağa gömülü doçka bulundu

 Unilever fabrikasının yakınındaki arazide mühimmat ve silah bulunduğu ihbarını alan jandarma, cumhuriyet savcısı eşliğinde bölgede kazı yaptı. Kazı sonucu uçaksavar silahı ve mühimmatı, Kalaşnikof tüfekleri ve mühimmatları ile roketatarlar ele geçirildi.

Toprağa gömülü doçka bulundu

 

Unilever fabrikasının yakınındaki arazide mühimmat ve silah bulunduğu ihbarını alan jandarma, cumhuriyet savcısı eşliğinde bölgede kazı yaptı. Kazı sonucu uçaksavar silahı ve mühimmatı, Kalaşnikof tüfekleri ve mühimmatları ile roketatarlar ele geçirildi. Silah ve mühimmatları ilk gören ve ihbar edenlerin bölgede kâğıt toplayan çocuklar olduğu öğrenildi.

 

Söz konusu arazide kâğıt toplayan iki çocuk çöp konteynırlarının hemen yakınında bir demir parçasını çıkarmaya çalıştı. Ancak toprak altından çıkan parçanın bir silaha ait namlu olduğunu fark eden çocuklar, durumu hemen jandarmaya bildirdi.

 

Olay yerine gelen cumhuriyet savcısı ve jandarma olay yeri inceleme ekipleri, bölgede detaylı arama ve incelemede bulundu. Jandarma, silah ve mühimmatların kim veya kimler tarafından konulduğunu tespit edebilmek için fabrika deposundaki kamera kayıtlarını aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam