Tiyatrocular kaza geçirdi: 5 yaralı

Akkeçili Köyü'nün Kemer Mevkii'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, "251 Bin Dev Öğrenci" projesi kapsamında Manisa ve ilçelerinde uyuşturucunun zararlarını anlatan “Pembe Aslında Siyahtır” adlı oyunu sergileyen Adım Tiyatrosu oyuncularını Taşıyan Hi

Tiyatrocular kaza geçirdi: 5 yaralı

Akkeçili Köyü'nün Kemer Mevkii'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, "251 Bin Dev Öğrenci" projesi kapsamında Manisa ve ilçelerinde uyuşturucunun zararlarını anlatan “Pembe Aslında Siyahtır” adlı oyunu sergileyen Adım Tiyatrosu oyuncularını Taşıyan Hilmi Erdem idaresindeki otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu üzüm bağına uçtu. Kazada, araçta bulunan tiyatro oyuncuları Murat Kaya (32), Umut Oğuz (35), Ender Gülçiçek (28), Coşkun Yel (32) ile araç sürücüsü Hilmi Erdem (40) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücü ve oyuncu Hilmi Erdem ise, Salihli Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

 
Yaralılardan Murat Kaya'nın durumunun ciddi olduğu, diğer yaralıların ise ayakta tedavi gördüğü bildirildi.
 
Bu arada, Alaşehir Kaymakamı Musa Uslan ve İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı kaza yerine gelerek, tiyatro oyuncusu Ercüment Balakoğlu’na geçmiş olsun dileğinde bulundular. Uslan ve Taşcı, daha sonra Balakoğlu ile birlikte Alaşehir Devlet Hastanesi’ne giderek yaralıların durumu hakkında Başhekim Op. Dr. Hilmi Güngör’den bilgi aldı.
Adım Tiyatrosu oyuncularının, Alaşehir’e bugün sergileyecekleri, uyuşturucunun zararlarını anlatan “Pembe Aslında Siyahtır” adlı oyunu sergilemek için geldikleri öğrenildi.
 
Bir başka araçta bulunan oyunculardan Ercüment Balakoğlu, kaza yapan aracın kendilerinden önde ilerlediğini, sürücünün uyumuş olabileceğini söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler