Tır'da 30 Bin Uyuşturucu Hap!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri yurt dışından gelen 70 yaşındaki Ramis Karabina yönetimindeki TIR'da yaptıkları aramada 30 bin uyuşturucu hap hap ele geçirdi. Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 ay önce, yurt dışından TIR'la, uyuşturucu özelliği olan

Tır'da 30 Bin Uyuşturucu Hap!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri yurt dışından gelen 70 yaşındaki Ramis Karabina yönetimindeki TIR'da yaptıkları aramada 30 bin uyuşturucu hap hap ele geçirdi.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 ay önce, yurt dışından TIR'la, uyuşturucu özelliği olan ecstasy hap getirieceğini belirledi. Teknik takibe başlayan polis, Hollanda'dan yola çıkan Ramis Karabina yönetimindeki TIR Kapıkule'den girdikten sonra Edirne- İstanbul arasında operasyon yaptı. TIR'da yapılan aramada, zula tabir edilen ve üzerine köpeklerin koku almaması için kahve konulduğu belirlenen özel bölmede 30 bin ecstasy bulundu.

Olayla ilgili İstanbul, Edirne, Diyarbakır ve Kocaeli'de yapılan operasyonlarda 5 kişiyi daha gözaltına aldı. Sorgularının ardından 3 kişi serbest bırakılırken, sürücü Ramis Karabina ile 2 kişi adliyeye sevk edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam