TIR TAKSİYİ BİÇTİ

 BİTLİS'in Adilcevaz İlçesi'nden Ağrı'nın Patnos ilçesine giden ve içinde 9 kişinin bulunduğu taksi, TIR ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada, takside bulunalardan 5'i öldü, 4'ü yaralandı. Kaza bugün saat 14.30'da Patnos- Adilcevaz karayolunun 33'üncü kilomet

TIR TAKSİYİ BİÇTİ

 BİTLİS'in Adilcevaz İlçesi'nden Ağrı'nın Patnos ilçesine giden ve içinde 9 kişinin bulunduğu taksi, TIR ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada, takside bulunalardan 5'i öldü, 4'ü yaralandı.

 Kaza bugün saat 14.30'da Patnos- Adilcevaz karayolunun 33'üncü kilometresinde meydana geldi. Eren Buday yönetimindeki 13 T 1549 plakalı taksi, Patnos'a gelirken karşıdan gelen Tahsin Gençkal'in kullandığı 06 BM 0141 plakalı TIR ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada Şevvin Can (3) olay yerinde, Ferhat Suluvan, sürücü Eren Buday kaldırıldıkları Ağrı Devlet, Sevim Suluvan ve Bedir Suluvan ise Adilcevaz Devlet Hastanesinde vefat ettiler.

 Adicevaz'dan Patnos'un Çaputlu köyüne taksiyle gelirken kazada yaralanan Rabia Yağmur Suluvan, Suzan Suluvan, Gülbahar Suluvan ve Adnan Can ise Patnos Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Aşırı hız, dikkatsizlik ve yoldaki buzlanma yüzünden meydana gelen kazadan sonra TIR sürücüsü Tahsin Gençkal gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler