Tinerciler 12 yaşında çocuğa saldırdı!

12 yaşındaki bir çocuk, tinercilerin attığı şişeyle kafasından yaralandı.Olay, dün akşam saatlerinde Taksim'deki İstiklal Caddesi üzerinde meydana geldi. Tinerciler, 12 yaşındaki ismi belirlenemeyen çocuğa sataştı. Tinercilerden kurtulmak isteyen çocuk ka

Tinerciler 12 yaşında çocuğa saldırdı!

12 yaşındaki bir çocuk, tinercilerin attığı şişeyle kafasından yaralandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Taksim'deki İstiklal Caddesi üzerinde meydana geldi. Tinerciler, 12 yaşındaki ismi belirlenemeyen çocuğa sataştı.
 
Tinercilerden kurtulmak isteyen çocuk kaçmaya başladı. Çocuk, bu sırada tinercilerin attığı şişeyle başından yaralandı. Cadde üzerinde yere yığılan çocuğa ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı.
 
Olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Kanlar içinde kalan çocuk, ambulansla Taksim İlk Yardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
 
Tinerciler ise ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirdi. Polis ekipleri kaçan tinercileri yakalamak için soruşturma başlattı.
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam