Tinerci dehşeti yaşandı

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı Kadıköy Yeldeğirmeni Çocuk ve Gençlik Merkezi'nden bir süre önce kaçtığı belirlenen 2 çocuğun tartışmaya girdiği 55 yaşlarında bir kişi üzerine tiner dökülüp yakılarak öldürüldü. Çocuklardan Ç.Y (14) koku

Tinerci dehşeti yaşandı

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı Kadıköy Yeldeğirmeni Çocuk ve Gençlik Merkezi'nden bir süre önce kaçtığı belirlenen 2 çocuğun tartışmaya girdiği 55 yaşlarında bir kişi üzerine tiner dökülüp yakılarak öldürüldü. Çocuklardan Ç.Y (14) kokunç cinayetin faili olarak tutuklanıp cezaevine konuldu, arkadaşı ise serbest bırakıldı.

POLİS İMDAT HATTINA GELEN İHBAR
Edinilen bilgiye göre korkunç olay şöyle gelişti: Önceki gece saat 23.00 sıralarında 155 Polis İmdat'ı arayan bir kişi Eminönü Reşadiye Caddesi'nde bir kişinin yandığını söyledi. Fatih Önleyici Büro Ekipleri olay yerine gitti.

YÜZÜ TAMAMEN, VÜCUDU KİSMEN YANIK ERKEK CESEDİ
Polis cadde üzerinde yüzü tamamen, vücudunun da bir kısmı yanmış bir erkek cesedi ile karşılaştı. Cesedin yanında da içinde tiner konulmuş boş bira şişeleri ve kutular bulundu. Bölgede arama yapan polis cadde üzerinde 2 çocuğu gözaltına aldı.

Aynı bölgede bulunan ve sokakta kaldıkları belirlene 2 çocuk, polisin gözaltına aldığı Ç.Y. ile M.Ö'nün ölen kişi ile tartışıtığını, tartışmanın da sigara yakma meselesinden çıktığını iddia etti.

YAŞLARI KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN POLİS İFADE ALMADI
Fatih Çocuk Büro Amirliği'ne getirilen şüphelier Ç.Y ve M.Ö'nün yaşları küçük olduğu için ifadeleri alınamadı. Cinayet şüphelisi çocuklar psikolog nezaretinde İstanbul Çocuk Mahkemeleri'ne sevk edildi.

2 ÇOCUKTAN 1'İ TUTUKLANDI, DİĞER SERBEST BIRAKILDI
Savcılıkta ifade veren iki şüpheliden Ç.Y.(14) mahkeme tarafından tutuklandı, M.Ö ise savcılıktan serbest bırakıldı. Çocukların bir süre önce İstanbul Sosyal Hizmetler ve Çoçuk Esirgeme Kurumu'na bağlı Kadıköy Yeldeğirmeni Çocuk ve Gençlik Merkez'inden kaçtıkları belirlendi. Yurttan kaçan şüpheli çocukların tiner kullanmaya alıştıkları ya da var olan alışkanlıklarını kaçtıktan sonra da sürdürdükleri sanılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam