THY bürosu önünde eylem yaptılar

Taksim ve Kadıköy’de bulunan Türk Hava Yolları (THY) Büroları önünde toplanan gruplar, grev yaptıkları gerekçesiyle işten çıkarılan işçilerin geri alınması için eylem yaptı.Halkların Demokratik Kongresi üyeleri, Taksim ve Kadıköy’de bulunan THY büroları ö

THY bürosu önünde eylem yaptılar

Taksim ve Kadıköy’de bulunan Türk Hava Yolları (THY) Büroları önünde toplanan gruplar, grev yaptıkları gerekçesiyle işten çıkarılan işçilerin geri alınması için eylem yaptı.


Halkların Demokratik Kongresi üyeleri, Taksim ve Kadıköy’de bulunan THY büroları önünde bir araya gelerek grev yaptıkları gerekçesiyle işten çıkarılan THY işçilerinin geri alınması için eylem yaptı. Taksim’deki eyleme BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel’in de destek verdiği görülürken, grup ellerinde pankartlarla bir süre sloganlar attı.
Grup adına açıklama yapan Fettap Akdağ, “THY 305 işçisini kapı dışarı etti. Biliyoruz ki bu saldırılar, hava yolları işçilerine yönelik saldırılar değildir. Hava taşımacılığından başlayıp büyün ulaştırma sektörünü ve büyün sendikal hak ve özgürlükleri hedefine koymuş olan bu saldırılar, eğer biz ses çıkarmazsak artarak devam edecektir” dedi.


Çevik kuvvet ekiplerinin büroların önünde önlem aldığı görülürken, her iki grup da basın açıklamasının ardından olaysız şekilde dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam