THY 29 YTL'ye uçuracak

THY'nin alt markası olan Anadolujet, yurtiçinde 29 YTL'den başlayan fiyatlarla uçacak. THY Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin, Anadolujet'in 23 Nisan 2008 tarihinde Ankara merkezli olarak uçuşlara başlaması dolayısıyla, Esenboğa Havalimanı TAV konfe

THY  29 YTL'ye uçuracak
THY'nin alt markası olan Anadolujet, yurtiçinde 29 YTL'den başlayan fiyatlarla uçacak.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin, Anadolujet'in 23 Nisan 2008 tarihinde Ankara merkezli olarak uçuşlara başlaması dolayısıyla, Esenboğa Havalimanı TAV konferans salonunda basın toplantısı yaptı.

Anadolujet ile Anadolu'da farklı bir uçuş kosepti başladığını belirten Karlıtekin, şöyle konuştu:

"Yolcularımız, THY güvencesi altında daha ekonomik seyahat etme olanağına kavuşacak. THY olarak çalışmalarımızı yürütürken üç hususu göz önüne alıyoruz. Şirketimize ticari değer katmak, ulusal taşıyıcı olarak milletimize yarar sağlamak ve havacılığı geliştirmek. Anadolujet bu yolda önemli bir adımdır.”

HEDEF 2 MİLYON YOLCU

THY Genel Müdürü Temel Kotil de Ankara merkezli uçuşlara başlayacak Anadolujet'in proje olarak “Hayırlı bir proje” olduğunu söyledi. Anadolujet olarak 23 Nisan'dan itibaren Ankara merkezli 20 şehre her gün uçak seferi düzenleyeceklerini belirten Kotil, THY olarak şu anda 1 milyon 400 bin olan yolcu sayısını 2 milyona çıkarmayı amaçladıklarını söyledi.

Bu projenin altında başka maksatların aranmaması gerektiğini söyleyen Kotil, THY olarak bu projeden de cüzi de olsa kar amaçladıklarını kaydetti. Anadolujet ile yolculuk yapacakların THY konforuna sahip olacaklarını ifade eden Kotil, 29 YTL'den başlayan fiyatlar ile kara ulaşımı ile rekabet edeceklerini belirtti. Anadolu insanının isteğinin gerçek olduğunu söyleyen Kotil, “20 noktadan Ankara'ya, Ankara'dan 20 noktaya” sloganı ile uçağa hiç binmemiş kişilerin yöndeki taleplerinin de karşılandığına dikkat çekti.

HANGİ GÜZERGAHLAR?

Bu arada 23 Nisan'da başlayacak olan Anadolujet uçuşları Ankara merkezli olmak üzere her gün; İzmir, Bodrum, Dalaman, Antalya, Adana, Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa, Mardin, Diyarbakır, Erzincan, Batman, Muş, Van, Erzurum, Kars ve Trabzon'a karşılıklı olarak uçacak.

Anadolujet ile ucuz uçmak isteyen vatandaşların erken bilet almaları gerektiği belirtilirken, 29 YTL olarak belirtilen uçak bilet fiyatlarının vergi harici olduğu, vergilerle bilet fiyatlarının 54 YTL'den başladığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam