Teröristler şantiye bastı

 Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde yapım çalışmaları süren baraj inşaatına ait şantiyeyi basan teröristler işçilerin kaldığı konteynırları yakarak kaçtı. Edinilen bilgiye göre, Ormandışı köyü yakınlarında bulunan Silvan Barajı’na ait tünel yapım şantiyesi dü

Teröristler şantiye bastı

 

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde yapım çalışmaları süren baraj inşaatına ait şantiyeyi basan teröristler işçilerin kaldığı konteynırları yakarak kaçtı.
 
Edinilen bilgiye göre, Ormandışı köyü yakınlarında bulunan Silvan Barajı’na ait tünel yapım şantiyesi dün saat 19.00 sıralarında bir grup terörist tarafından basıldı. Silahlı teröristler bekçiyi etkisiz hale getirdikten sonra işçileri çıkarıp konteynırları ateşe verdi. Konteynırları yakan teröristler daha sonra ormanlık alandan faydalanarak bölgeden kaçtı.
 
İşçilerin haber vermesinin ardından bölgeye çok sayıda asker sevk edildi. Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede başlatılan operasyonların sabah saatlerinde de devam ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam