Terör bitene kadar...

 Uygulamadan şehit ve gazi yakınları oldukça memnun. İşyerinin duvarına, 'Terör bitene kadar şehit ve gazi ailelerinden ücret alınmayacaktır' şeklinde büyük bir pankart açan işletmeci ise "Zaten onlar gururlu, onurlu insanlar, 'daha fazla yiyin' diyoruz,

Terör bitene kadar...

 

Uygulamadan şehit ve gazi yakınları oldukça memnun. İşyerinin duvarına, 'Terör bitene kadar şehit ve gazi ailelerinden ücret alınmayacaktır' şeklinde büyük bir pankart açan işletmeci ise "Zaten onlar gururlu, onurlu insanlar, 'daha fazla yiyin' diyoruz, yemiyorlar." dedi.
 
Osmangazi ilçesi Kayhan Mahallesi'nde pidecilik yapan Y.P. isimli esnaf, son aylarda artan terör olayları sonrası ilginç bir karar aldı. İşyerinin duvarına, 'Terör bitene kadar şehit ve gazi ailelerinden ücret alınmayacaktır' şeklinde devasa bir pankart açan Y.P., "Yaklaşık 2 aydır bu uygulamayı sürdürüyoruz. Gerçekten şehit ve gaziler bu memleket için canlarını hiçe sayıyor. Onların aziz yakınları da hepimizin başımızın tacı. İşyerimize gelen şehit ve gazi ailelerine de ücretsiz yemek ikram ediyoruz. İster pide çeşitlerinden isterse Cantık yesinler ücret almıyoruz. Aziz şehit ve gazilerimizin eş, çocuk, anne babalarından ücret almamayı terör olayları bitinceye kadar sürdürmekte kararlıyız. Zaten onlar da çok onurlu insanlar. İşyerimize gelen şehit ve gazi ailelerinin kart göstermesi durumunda herhangi bir ücret almıyoruz. Uygulama sonrası vatandaşlar ve çevre esnafı gelip bize, 'Tebrik ederiz, çok güzel uygulama oldu' diyorlar. Hatta kampanyaya destek olması bakımından gelip özellikle işyerimizde yemek yiyen insanlar oluyor." diye konuştu.
 
Uygulama şehit ve gazi ailelerinden tam not aldı. Vatandaşlar da şehit ve gazi ailelerinden ücret almayan pide işletmecisine destek verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam