Terim 'Adanalı'da mı oynayacak

Senarist ve yönetmen Tayfun Güneyer, "Adanalı" dizisindeki Baş komiser Yavuz karakterini Fatih Terim'den esinlenerek yazdığını söyledi. Terim de, rolünü daha iyi canlandırabilmesi için Oktay Kaynarca'ya kendisiyle birkaç gün birlikte geçirmeyi önerdi.Mill

Terim 'Adanalı'da mı oynayacak

Senarist ve yönetmen Tayfun Güneyer, "Adanalı" dizisindeki Baş komiser Yavuz karakterini Fatih Terim'den esinlenerek yazdığını söyledi. Terim de, rolünü daha iyi canlandırabilmesi için Oktay Kaynarca'ya kendisiyle birkaç gün birlikte geçirmeyi önerdi.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, bir diziye ilham kaynağı oldu. Senarist ve yönetmen Tayfun Güneyer, "Adanalı" dizisini Fatih Terim'den esinlenerek yazdığını söyledi. Güneyer, Terim'le birlikte katıldığı, Kanaltürk'teki "Medyatik" adlı programda, şunları söyledi: "Ben bir kahraman çizmeye çalışıyordum. O zaman da Türkiye'nin en büyük kahramanı sizdiniz. Ben Adanalı bir kahraman yapayım dedim. Fatih Hoca'nın birtakım özellikleri var, hakkını çok savunuyor, anında müdahale ediyor."

 "Sayın yönetmenim iyi takip etmiş beni" diyen Terim de, dizinin ilk bölümünü izlediğini ve Adanalı Baş komiser Yavuz karakterini canlandıran Oktay Kaynarca'yı arayarak kutladığını söyledi. Oktay Kaynarca'ya birkaç gün birlikte geçirmeyi öneren Terim, böylelikle rolünü daha iyi canlandırabileceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam