Televizyon patladı, yangın çıktı

 Turgutreis beldesinde bir evdeki televizyonun patlaması sonucu çıkan yangında yaralanan Taner Kıyna (76) ile eşi Ayten Kıyna'nın (79) Bodrum Devlet Hastanesi'ndeki ilk tedavileri tamamlandı. Doktorlar, ileri tetkik ve tedavileri için Taner Kıyna'nın Koca

Televizyon patladı, yangın çıktı

 

Turgutreis beldesinde bir evdeki televizyonun patlaması sonucu çıkan yangında yaralanan Taner Kıyna (76) ile eşi Ayten Kıyna'nın (79) Bodrum Devlet Hastanesi'ndeki ilk tedavileri tamamlandı.

 

Doktorlar, ileri tetkik ve tedavileri için Taner Kıyna'nın Kocaeli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Ayten Kıyna'nın ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmesine karar verdi. Yaşlı karı koca, Milas-Bodrum Havaalanı'na inen Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçakla Samsun ve Kocaeli'deki hastanelere gönderildi.

 

Turgutreis Beldesi Bahçelievler Mahallesi Burak Sitesi'nde Taner Kıyna ile eşi Ayten Kıyna'nın yaşadığı evdeki televizyon henüz belirlenemeyen bir nedenle patlamış, patlama sonucu evde yangın çıkmıştı.

 

Yangında vücutlarının büyük bölümünde ikinci derece yanıklar oluşan yaşlı karı koca, hastaneye kaldırılmıştı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam