Telefonunuz dinlenebilir ama...

Yargıçlar ve Savcılar Birliği (YARSAV) Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu, kendi ve dernek telefonları ile bilgisayar yazışmalarını mahkeme kararıyla dinleyip izledikleri iddiasıyla MİT, Emniyet ve Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı görevlileri hakkında suç

Telefonunuz dinlenebilir ama...
Yargıçlar ve Savcılar Birliği (YARSAV) Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu, kendi ve dernek telefonları ile bilgisayar yazışmalarını mahkeme kararıyla dinleyip izledikleri iddiasıyla MİT, Emniyet ve Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı görevlileri hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Başvuru üzerine açtığı soruşturmayı tamamlayan Başsavcılık, talepleri üzerine de olsa, şikáyet edilen kurum yetkilileri mahkeme kararlarını uyguladıklarını ve mahkeme kararlarını uygulamanın suç olarak nitelenemeyeceği değerlendirmesinde bulundu ve kamu görevlileri hakkında 'kovuşturmaya yer olmadığına' karar verdi. Eminağaoğlu karara itiraz edeceğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam